Erik

Sociaal-cultureel werker, ondernemer en artiest, dat zijn de hoedjes die Erik de Ruijter draagt. Erik heeft als jongerenwerker veel ervaring opgedaan in het werken met multiculturele groepen jongeren in Amsterdam-West, Haarlem, Aalsmeer. Zijn muzikale aanpak (hij is zanger, componist en multi-instrumentalist en organiseerde veel jamsessions) bracht hem makkelijk in contact met jongeren en gaf hem de mogelijkheid mensen te op een prettige, ontspannen manier te laten samenwerken en te binden.

Erik was betrokken bij de totstandkoming van J.C. Volta en het Amsterdamse Danslab, de eerste danswerkplaats in Nederland. Hij trad met vele bands op en was manager voor diverse dans en muziekgroepen. Erik runde ook tien jaar lang een detailhandel in antiek in de Amsterdamse binnenstad. In zijn Ijmuidense studio Artivox worden muziekproducties gemaakt en lessen gegeven op het gebied van zang, gitaar en muziekproductie. Hij is tevens mede oprichter van www.blijmond.nl. en verantwoordelijk voor de muziek bij de musicals van Charis.

 

Charis

Is de choreografe, de regisseuse en de schrijfster van zes musicals, tevens voorzitster van St Aisia en directrice van Musicalschool Blijmond.

Geboren in Hamburg begon zij als vierjarige met Balletles. Op 15 jarige leeftijd vertrok zij naar Keulen om daar aan de Balletacademie te studeren. Ze studeerde Cum Laude af en werd na auditie aangenomen bij het ballet van de beroemde Semper Oper in Dresden, waar zij ruim vijf jaar zou dansen, tot een blessure het einde van haar professionele carrière betekende. In haar Dresdener tijd danste zij bijna alle grote klassieke balletten, zoals o.a. het Zwanenmeer. Verder deed ze mee in moderne stukken van grote en kleine choreografen. Charis weet wat er op professioneel niveau gevraagd wordt aan inzet en discipline. Na Dresden ging Charis, met goed gevolg, muziek en danstherapie studeren aan de universiteiten van Munster en Praag. Na haar komst naar Nederland heeft zij in eerste instantie veel les gegeven, op balletscholen en op projectbasis in het basisonderwijs. In 2007 begon zij musicals te schrijven en te produceren, om in 2012 haar eigen Musicalschool te openen.

Charis valt op door haar aanstekend enthousiasme, haar onuitputtelijke energie en grote vakkennis, waarmee zij iedereen weet te inspireren.

Ramon

Na gestart te zijn met bewustwording tijdens de Nieuwmarktrellen, een glansrijke carrière als (inter) nationaal DJ en mijn 15 jaar lange ervaring als ondernemer in de binnenstad van Amsterdam heeft mijn leven de laatste decennia in het teken gestaan van kansen scheppen voor anderen.

Als afdelingsconsulent en regiomanager bij Humanitas zette ik o.a. projecten op om mensen uit hun isolement te halen en kansen te bieden op persoonlijke groei. 

Met "De KansTraining & Advies" bedien ik zowel het bedrijfsleven, de sociale sector als individuen.

Als DJ TsedR kan ik mijn oude liefde voor de showbizz mooi combineren met mijn drang om kansen te creëren voor anderen.

 

Mijn energie haal ik uit het werken met mensen. Daarbij hun talenten en henzelf te ontwikkelen naar grotere hoogten, uitgaande van hun eigen persoonlijke kracht.

 Ben enthousiast, maatschappelijk betrokken, geïnteresseerd in wat mensen beweegt,

houd van humor en weet dit in te zetten.