SAM SAM

De meeste mensen willen gezelligheid Wij zorgen ervoor
          MUZIEK                   THEATER                      DANS

 

“Muziek en dans zijn voor de goden”

 

Er is niets te bedenken, dat mensen makkelijk en zo dicht bij elkaar brengt als samen dansen en muziek maken. Dat bij elkaar brengen van mensen en het stimuleren van communicatie, dat is ons doel.

Het is leuk om kennis te nemen van andermans cultuur en dingen uit je eigen cultuur te laten zien en te beleven. Het wordt echt lachen, wanneer je liedjes gaat vertalen en uitvoeren. Uiteraard is communicatie de belangrijkste factor, waar het gaat om het afbreken van onzekerheid en angst. Deze interculturele communicatie brengen wij binnen Sam Sam tot stand.

Wij doorbreken het “ Onbekend is onbemind” syndroom dat onze maatschappij teistert en zo veel mensen de eenzaamheid in drijft of laat radicaliseren. Bij Sam Sam hoort iedereen er bij.

Binnen het project Sam Sam maken we optimaal gebruik van de grote ervaring die wij als team hebben op het gebied van muziek, dans, theater en het organiseren en opbouwen van kaders, binnen een maatschappelijke context. Het is sociaal-cultureel werk van het zuiverste soort, uitgevoerd door gepassioneerde mensen met verstand van zaken.

Testimonial

Stuur  een testimonial op en het wordt hier geplaatst

Naam - Functie